WWW-sivujen pisteet

Tämän työkalun avulla voidaan asettaa websivujen tärkeyden laittamalla ne seuraaviin luokkiin:

Voit määrittää kunkin luokan pistemäärän Asetuksissa.

Sivun arvon asettaminen

Asettaaksesi sivun arvon

1. Käytä suodatinkenttää suodattaaksesi näkyviin vain sivut joiden osoitteissa on kirjoittamasi merkkijono, tai valitse luokitus nähdäksesi vain sivut, joilla on se. Napsauta sarakkeen otsikkoa lajitellaksesi kyseisen sarakkeen arvojen mukaan:
  2. Napsauta tähtikuvakkeita arvostellaksesi sivun.

3. Klikkaa tähtien vasemmalla puolella tehdäksesi sivusta luokittelemattoman.

Valitse Vaihda kaikki näkyvät rivit samaan arvoon jos haluat muuttaa kaikkien näkyvien sivujen pisteet samoiksi yhdellä klikkauksella.